Kunstbende Dj voorronde P79 Den Bosch 20-03-2015 photo dave van hout-2154

FINALE DJ CONTEST

De drie edities van de Brabantse DJ Contest van Kunstbende zitten er op! De zes jonge DJ’s die wellicht in de voetsporen treden van Tiësto en Hardwell zijn bekend.  DJ Rick Milan (13 jaar uit Breda), DJ The M (16 jaar uit Helmond) en DJ Muse (16 jaar uit Den Bosch) werden door de jury als winnaars aangewezen. Het publiek koos DJ Nick Stylzz (16 jaar uit Helmond), DJ TVS (15 jaar uit Breda) en Ryan Rayvo (14 jaar uit Breda). Deze 6 DJ’s strijden tijdens de Brabantse Finale van de DJ Contest op 16 april tijdens de BPM Red Talent Night in Dynamo Eindhoven, om een plek in de Landelijke Halve Finale DJ op 5 september in Club Air in Amsterdam. De winnaar van de landelijke Kunstbende DJ Contest draait op Mysteryland.

BPM Red Talent Night
BPM Productions is het platform voor jongeren in Eindhoven die bezig zijn met DJ’en, VJ’en, MC’en en producen. BPM organiseert Talent Nights onder de naam Black (hardstyle, hardcore) en Red (house, techno, breakbeat) waar beginnende DJ’s de kans krijgen op een podium te staan en cursussen te volgen. Zo kunnen zij oefenen op professionele apparatuur voor een volle zaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>