Scholenwedstrijd

KBSW15_1500Met de Kunstbende Scholenwedstrijd voor het voortgezet onderwijs willen Kunstbalie en Kunstbende directies, cultuurcoördinatoren en kunstvakdocenten in Brabant inspireren om een kwaliteitsslag te geven aan hun eigen cultuurprogramma’s. De deelnemende scholen maken kans op coaching en extra educatiebudget.
Tijdens de wedstrijd delen we succesvolle projecten met elkaar en wisselen we waardevolle kennis en ervaring uit binnen het voortgezet onderwijs.

Hoe zijn jongeren vandaag de dag met kunst bezig? Kunstbende en Kunstbalie nodigen alle VO-docenten in Brabant uit voor de Brabantse Kunstbende-voorronde op zondag 12 april 2015. Hier strijden Brabantse jongeren voor een plaats in de landelijke finale van Kunstbende. Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we zetten je op de gastenlijst.

Editie 2015
Na overleg met verschillende VO-scholen is besloten de Kunstbende Scholenwedstrijd te verplaatsen van 12 april naar het begin van schooljaar 2015-2016.

Hebben jullie op school een succesvol project rondom cultuureducatie waar je trots op bent? Doe dan mee!

Voorwaarden
- Je bent docent op een VO-school in Brabant.
– Jullie hebben op school een succesvol cultuureducatie-project waarin jullie volop met muziek, theater, dans, taal, beeldende vorming, film en/of mode aan de slag gaan.
– Je wilt dit project graag delen met andere Brabantse scholen.

Vanaf 1 juni  is het mogelijk om jouw school voor schooljaar 2015-2016 in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>