Ik schrijf me in, en dan?

EVA_300Je bent tussen de 13 en de 18 jaar en hebt je ingeschreven in één of meerdere van de volgende categorieën:

Dans – Theater&Performance – Expo –  Taal – DJ
Muziek  – Fashion – Film&Animatie

EN NU?

Jouw act
Je maakt in jouw categorie een act van maximaal 5 minuten (DJ’s draaien 15 minuten) die je helemaal zelf bedenkt en maakt. In je act kun je het thema van dit jaar verwerken: ‘FEEST’. Dit levert meer punten op bij de jury!

Kunstbende Coacht – 1 maart 2015, Muzerije ‘s-Hertogenbosch
Bij Kunstbende heb je de mogelijkheid om gecoacht te worden om jouw eigen gemaakte act nog beter te maken. Hiervoor organiseert Kunstbende Noord-Brabant ‘Kunstbende Coacht’. Je gaat met een professional binnen jouw discipline aan de slag die je verder zal helpen met je act, zodat je het tijdens de regiofinale nog beter zal doen! Deelnemen aan Kunstbende Coacht mag, maar is niet verplicht.

Kunstbende Podium – 20 maart 2015, PopEi Eindhoven
Na Kunstbende Coacht is er een kans om je act een keer te oefenen op een professioneel podium. Hier is geen jury bij, je kunt het zien als een generale repetitie. Deelnemen aan Kunstbende Podium mag, maar is niet verplicht.

DJ Contest
Voor de categorie DJ worden voorrondes georganiseerd. De winnaar van deze voorrondes draait tijdens de Brabantse Kunstbende Voorronde. Voor de overige categorieën zijn geen extra voorrondes. Daarvoor geldt: als je je inschrijft, heb je automatisch een plekje in de regiofinale.

Brabantse Kunstbende Voorronde
Alle acts strijden per categorie tegen elkaar tijdens de Brabantse Kunstbende Voorronde. In iedere categorie wijst de jury een eerste, tweede en derde prijswinnaar aan. Zij winnen mooie prijzen! De eerste prijswinnaars van elke categorie vertegenwoordigen vervolgens Noord-Brabant tijdens de Landelijke Finale in Amsterdam!

Natraject
Met de winnaars van Kunstbende gaan we aan de slag. We starten met een speciale dag voor alle winnaars. Tijdens deze dag krijg je een fotoshoot om eigen publiciteits materiaal te ontwikkelen en gaan we met je in gesprek over je ambities. Daarna start je het talentontwikkelingstraject. Dit traject bestaat oa. uit coaching, optredens, het maken van nieuw werk, ontmoeten van professionals etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>